Welcome Rólunk Témák Vizualitás
Ajánlásaink Megvalósult Projectjeink

Amit rólunk tudni érdemes...A cég neve:
PP Project Rendezvényszervező Kft.

Alapítás éve:
1999

A cég székhelye és számlázási címe:
1131 Budapest, Unoka u. 62.

A cég adószáma:
11816074-2-41

Cégjegyzékszám:
01-09-678108

Elérhetôségeink:
Telephely: GastroArt - Electrolux Élménykonyha/1061 Budapest, Király u. 8-10. I em. 34.
telefon: +36 30 709 3330
e-mail: info@gastroart.hu

Ön, kedves olvasóm joggal teheti fel a kérdést, hogy mit is jelent ez a két szó? Nos, jelenthetne személyre szabott szolgáltatást, ami szándékában áll, az is elképzelhető lenne, hogy Önt éppen félrevezetik és a kérdéses szóösszetétel az égegyadta világon nem jelent semmit! Ehhez képest egy védjegy, amely mindazt jelenti a BTL területén, aminek köze van a kreativitáshoz, az egyedi rendszerben való gondolkozáshoz és a hazánkban egyelőre elvétve tapasztalható kivitelezési színvonalhoz és minőséghez, melyet egy Pongrácz Péter nevű úr tevékenysége fémjelez. Kicsoda Ő és mit vall minderről?

"Az a több mint kétszáz sikeres rendezvény és Project, amelynek létrehozását felügyeltem és irányítottam illetve, hogy mindezeknek az ötlettől a kapuzárásig aktív részese lehettem, talán joggal tehetne felületessé minden újabb megoldandó feladattal kapcsolatban. Én azonban az alkotásban lelem örömömet és hiszem, hogy mindezt folyamatosan magas szinten tartani maga a művészet, bármennyire múlandó is az anyag, amellyel dolgozom!"

Amit kínálunk az minden leendő és jövobeli ügyfelünk számára azonos fontossággal bír és egyetlen szóval kifejezhető: biztonság!

Talán furcsán hat, hogy mindenekelőtt nem különböző szolgáltatásainkra vagy a rendezvények és kampányok esetében is igaz, a saját koncepciótól a megvalósításig tartó "full service"-re hívjuk fel a figyelmet, de megítélésünk szerint a legtöbb, amit egy ügyfél az ügynökségétol várhat az a minden szituáció és probléma megoldásának képessége, vagyis a biztonság és bizonyosság, hogy az adott feladat megoldására megfelelo személyt talált. Természetesen mindezt a legkedvezobb és az adott esetnek megfelelően elérhető leghatékonyabb áron!

Mi ezt kínáljuk Önnek!

És persze annak lehetőségét, hogy részese lehet egy alkotófolyamatnak, mert hisszük, hogy sikeres Project csak közös munka, két egyenlő fél párbeszéde és kölcsönös tisztelete nyomán jöhet létre.

Munkafolyamatunk

Akikkel megvalósítunk

Megrendelőink minden kívánságát igyekszünk maximálisan kielégíteni, de a lehetőségeink nem korlátlanok, éppen ezért a zökkenőmentes együttmuködés érdekében a következő módszerrel és timing szerint valósítunk meg Projecteket:

1. Brief
2. Rebrief
2. Koncepció benyújtása
3. Koncepció elfogadása
4. Árajánlat
5. Szerződéskötés
6. Project előkészítése
7. Project megvalósítása
8. Kifizetés

Természetesen mindez egy jelentős szervezési feladatot jelentő komplett Project esetében igaz, amikor cégünket kérik fel a koncepció kidolgozására is.

Ugyanakkor előfordulhatnak olyan esetek is, amikor minderre nincs szükség és csak rész- vagy kreatív feladatok ellátására, esetleg meglévő mechanizmus lebonyolítására kapunk megbízást. Ezekben az esetekben cégünk egyedi, az adott Project kifutásának megfelelően készíti el ajánlatát és az erre vonatkozó timingot!

A cég magas színvonalú tevékenységét a következo stratégiai beszállítókkal szorosan együttmuködve valósítja meg, akik egyben garanciát és biztos hátteret jelentenek a produkciók kivitelezése során:

Catering - Cream Party Service
Hang - Fény és Színpadtecnika - Klemm Concert Technologies, Smash Produkció
Díszlet építészet - HB Stúdió Kft.
Vágott virág-dekoráció - Klein & Gyömrő Kft.
Növény dekoráció - Oázis Kft.
Grafikai tervezés - Tangram-Zim Kft.
Nyomdai munkálatok - Typonova Kft.
Vetítés technológia - Panorama - Motion Kft.
Helyszín: Prónay Kastély, Alsópetény